Sadri Şener'den Trabzonspor'un transfer yasağını flaş yorum!

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, bordo mavililere gelen transfer yasağı ile ilgili flaş bir yorumda bulundu. Şener, alınan cezadan memnun olduğunu söyledi.

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"Transfer yasağı cezasından memnun oldum..."

Gelen transfer yasağı cezasından memnun oldum. Böylelikle paramız cebimizde kalır. Ayrıca yanlış transfer yapmamış oluruz. Kadromuz yetersiz. Biz de artık sorunlarımızı içimizden, alt yapıdan çözeriz.

"Yönetimin hatası var, fazla yorum yapamıyorum konuya çok hakim değilim ama FIFA böyle durumlarda hata yapmaz."

Bir sürü yabancı oyuncu alındı. Seçimler yanlış çıkınca hem borcun artıyor hem de başarılı olamıyorsun. Artık alt yapıya yönelmeliyiz. Gerçi alt yapıda iyi oyuncular var mı bilmiyorum.

"Devletin destek olması gerekiyor..."

Bu kadar masraf yapıyorsun şampiyon olursan tamam ama şampiyon olamadığında ise bu durumlara düşüyorsun. Devletin destek olması da gerekiyor yoksa işimiz zor.

"Burak Yılmaz benim için hassas bir konu..."

Burak Yılmaz, benim için hassas bir konudur bu konuda çok konuşmak istemiyorum ama gol atıyor doğal olarak havalara giriyor.

"Şu durumda Rıza Çalımbay'la devam etmek lazım, yıl sonunda ise oturup konuşursunuz."

09 Mar 2018 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Mustafa dubus - Bu kulubu batiranlar neden konusuyor kulubi batiranlar borca sokanlar sokaga ciktilar yaziklar olsun trabzonspora adam gibi adam gelsin kani bordu mavi akanlar gelsin para yemege kimse gelmesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 10:59
02

Oflu Ömer - sadri şener ilk önce 3 milyon yuronun hesabını versin.muharrem usta ona açılan davayı neden çekti acaba.meydanı boş buldu herhalde sadri şener.ona gereken cevabı verecek olanlar neden susuyorlar acaba.konuş sadri şener meydanlar boş zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 10:59
01

İbrahim - Ben anlamıyorum Sadri beyden sonra koca Trabzon da Trabzonspor a başkan olabilecek adam mı çıkmadı. Çıkmış herkesi eleştiriyor her hâlde kendini duayen olarak görüyor. Alt yapıya yönelir demiş kaç yıllık başkanlığında alt yapıya yönelmiş mıdır?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 10:59