Ronielson kampa gelecek

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmeye çalışıyor

Trabzonspor, transfer çalışmalarına sessiz bir şekilde sürüyor. Kadrosuna maliyeti düşük oyuncular kazandırmak isteyen Trabzonspor, çalışmalarının önemli bölümünü 1 Temmuz'da başlayacak yurtdışı kampına kadar tamamlamayı hedefliyor. Bu noktada birçok isimi gündemine alan bordo-mavililerin hücum bölgesi için düşünülen isimleri arasında bulunan Ronielson Da Silva Barbosa için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Japonya'nın Albirex Niigata takımı ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan 23 yaşındaki futbolcu kanatlarda ve forvet bölgesinde de görev yapıyor. Trabzonspor'un maddi konulardaki sorunu çözerek çok yönlü oynayabilen Ronielson Da Silva Barbosa'yı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'da yapılması planlanan kampa yetiştirmeye çalıştığı belirtildi. Oyuncu ile yüksek oranda anlaşan bordo-mavililerin bu transferde önündeki tek engel imza parası.

13 Haz 2018 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy erkul - bu nedir arkadaş ne hallere geldik imza parası ayak bastı parası; başlık parası işin çivisi çıktı bu şartlarda gelen oyuncuya karşılığında da bir şey istenmeli bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 11:18