Ronaldo gözyaşlarına boğuldu! İlk kez...

Juventus ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Cristiano Ronaldo, karşılaşmanın 30. dakikasında direkt kırmızı kart gördü ve sahayı ağlayarak terk etti. Juventus büyük bölümünü 10 kişi oynadığı maçta Valencia'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Ronaldo gözyaşlarına boğuldu! İlk kez...
Ronaldo gözyaşlarına boğuldu! İlk kez...
+1
Haber albümü için resme tıklayın

012'den beri Şampiyonlar Ligi'nin açılış maçlarında gol atan Cristiano Ronaldo, Juventus ile Şampiyonlar Ligi kariyerine kötü başladı.

Ronaldo, Valencia deplasmanının 30. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Topsuz alanda rakip futbolcu Murillo ile tartışan Ronaldo, direkt kırmızı kart görürken çıkan bu kırmızı kart sosyal medyada 'ağır karar' olarak değerlendirildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yıldız futbolcu, oyundan çıkarken göz yaşlarına tutunamadı ve ağlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

KARİYERİNDE İLK KEZ...

154. Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Ronaldo, kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde kırmızı kart gördü.

RONALDO'NUN ABLASI: UTANIN

Cristiano Ronaldo'nun ablası Katia Aveiro, Portekizli yıldıza haksızlık yapıldığını söyledi ve sert bir açıklama yaptı.

Katia Aveiro, "Utanın. Adalet yerini bulacak. Kardeşimi yerle bir etmek istiyorlar ama Tanrı her şeyi görüyor. Saygısızlık!" ifadelerini kullandı.

ALLEGRİ: VAR OLSAYDI...

Juventus teknik direktörü Allegri, Ronaldo'nun kırmızı kartıyla ilgilii: "Bu konuda VAR sisteminin hakemlere yardımcı olabileceğini söyleyebilirim sadece. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir pozisyonla 10 kişi kalmak hayal kırıklığı yaratıyor. Maçı kaybedebilirdik, Ronaldo'yu gelecek maçlarda özleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

JUVENTUS PENALTILARLA KAZANDI

30. dakikadan sonrasını 10 kişi oynayan Juventus, ikinci yarının başında art arda kazandığı iki penaltıyı Pjanic'in gole çevirmesiyle Valencia deplasmanında 2-0 galip geldi.

20 Eyl 2018 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.