Rodallega zirvesi!

Kolombiyalı golcünün durumu bu hafta netlik kazanacak.

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren golcü oyuncu Hugo Rodallega’nın durumu bu hafta netlik kazanıyor… Sezon içinde bordo-mavili yönetimin görüşme talebini geri çevirip, “Lig bitince konuşuruz” diyen Rodallega, lig bitmesine rağmen Trabzonspor kurmayları ile bir türlü anlaşma zemini oluşturmamıştı.

Trabzonspor kurmayları Paraguay ekibi Olimpia ile anlaşamayan ve golcü oyuncu ile bu hafta tekrar bir araya gelecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Rodallega’ya yeni teklifte bulunduklarını belirtirken, “Durumu bu hafta içinde netleşecek” dedi. Rodallega ile yurt içinden Göztepe ve Denizlispor’un da ilgilendiği konuşuluyor.

Kolombiya basınına açıklamalarda bulunan Rodallega ise “Trabzonspor benimle devam etmek istiyor. Ayrıca İspanya ve Arjantin’den de bazı teklifler var. Ailem önemli. Bu işin ekonomik tarafı da önemli. Ailem ve işimi bir arada götürmeliyim. Eğer Güney Amerika’ya döneceksem tüm bu şartlar olmalı” dedi.

12 Haz 2019 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - o sizle görüşmeye yanaşmıyor da siz mi onun ayağına gideceksiniz yok öyle bir uygulama ? herkes hattını bilecek ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 11:13
01

ersoy ergul - rodellegaya 1 milyon 250 bin eur neyin nesi, 2,5 milyon lira kafi adebayor için de eur'lar konuşuluyor biz borç batağındayiz hala milyon eur lar sarf ediliyor aklımızı başımıza alalım futbolu bıraktı bırakacak noktadaki oyunculara bu paralar verilmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 11:13