Rodallega sürprizi!

Karaman kalmasını istedi… Sümer,  “Ayrılması için bir neden yok” dedi

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın gölgesinde kalan ve bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen Kolombiyalı golcü oyuncu Rodallega’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Transfer sezonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve ismi önce Göztepe ardından Alanyaspor ile anılan golcü oyuncu için teknik ekibin ‘Kalması halinde bize katkı yapacaktır’ yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Teknik ekibin görüşü doğrultusunda Rodallega’nın Trabzonspor’dan ayrılmasının şu anda söz konusu olmadığı belirtilirken, oyuncunun yeni sezon kampına katılacağı belirtildi. Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer de Rodallega için konuşurken, “Oyuncu için kiralık yönünde zayıf teklifler geldi. Onlar da zaten görüşebilecek boyutta değil. Kaldı ki oyuncunun Trabzonspor’dan ayrılması için bir neden yok” dedi.

14 Haz 2018 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Cengiz - Çok iyi bir karar kalması bu adam boş değil bence gitmesi çok kötü olurdu iyiki kaldı bu sene esecek bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 10:48
01

maker - 5 kurus faydasi olmayacak bir topcu ayakta durmakta bile zorlaniyor isteksiz gonulsuz. vAllahi mehmet batdal bile ayni ozelliklrde , o kadar gereksiz yani. nasilsa yedek muhammet besire bile raziyiz trabzonun parasini harcamaniza gerek yok yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 10:48