Rodallega olmadı N’Doye’a hücum!

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz’dan Trabzonspor’un golcü oyuncularının peşinde olduklarını açıkladı. Yılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biz daha...

Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz’dan Trabzonspor’un golcü oyuncularının peşinde olduklarını açıkladı. Yılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biz daha önce Trabzonspor'dan Rodallega'yı istemiştik. Onlarda veremeyeceklerini söylemişti. Bunun ardından bu transferi kapattık. Şimdi ise N'Doye ile ilgili transfer durumu söz konusu" dedi.

20 Oca 2018 - 10:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - eğer gerçekten istiyorlarsa n.doye ' yi göndermekte fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 10:55