Rodallega hırslandı

Bursaspor ile oynanan maçta sarı kart cezasının sona ermesinin ardından kulübede yer alan Hugo Rodallega, kalan haftalar öncesinde formasına yeniden kavuşmak istiyor.

Takımdaki sakat oyuncuların iyileşmesi nedeniyle kulübede alternatif isimlere sahip olan teknik direktör Ünal Karaman, Ekuban'ı forvette görevlendirip Rodallega'yı kulübede oturtmayı tercih etmişti. Kolombiyalı oyuncunun kalan haftalarda tekrar formasına kavuşmak için antrenmanlarda ekstra bir çaba sarf etmesi gerekiyor.

DİMDİK AYAKTAYIZ

Teknik direktör Ünal Karaman'ın Bursaspor maçı öncesinde takımını motive etmek için yaptığı konuşma kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı. Karaman'ın "Lütfen geri adım atmayın, dimdik sahadayız Allah'ın izniyle. Dimdik ordayız oğlum" şeklindeki sözlerini taraftarlar sosyal medyada birçok kez paylaştı.

İLK YARIDAKİ MAÇLAR

Karadeniz ekibi, deplasmanda ligin ilk yarısındaki 8 maçta Akhisarspor'u 3-1, Kayserispor'u 2-0 yenerken; Ankaragücü ve Beşiktaş ile 2-2, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Başakşehir'e 2-0, Alanyaspor'a 1-0, Yeni Malatyaspor'a ise 5-0 mağlup olmuştu.

DERBİYİ KAYBETTİ

Bordo-mavili takım, ikinci yarıdaki deplasman maçlarında ise Göztepe'yi 3-1, Erzurumspor ve Bursaspor'u 1-0 yenerken, Sivasspor ile 1-1, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında 3-1'lik sonuçla derbide aldı.

15 Nis 2019 - 10:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - ekuban hırs küpü o varken onun oynaması ve tek forvet kalabalık orta saha yani bursaspor maçının ikinci yarısındaki on bir ideal olur ? seneye de sözleşmesi bitecek rodallega ' yı artık düşünmemek gerekir ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 10:25
01

yasar - katılmıyorum, hugo golcülük bakımından ekuban dan çok daha iyi. ekuban la takım gol sıkıntısı çeker.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 10:25