Rodallega'dan ayrılık açıklaması

Kolombiyalı forvet, beyaz noktadan 'panenka stili' vurdu. Üst direğe takıldı. 7. penaltıda 4. kez kaçırdı..

Sosyal medyada mesaj yayınlayarak takımdan özür dileyen Rodallega, taraftarların kendisine "Evine dön" şeklindeki mesajlarına cevap vererek "Yakında" "Haziran'da" gibi ifadeler kullandı.

Rodallega'nın mesajlarına çığ gibi mesaj yağarken taraftarın büyük tepkisi olduğu görüldü.

Fırtına, Alanya karşısında 49'da penaltı kazandı. Topun başına Rodallega geçti. Kolombiyalı, 'panenka stili' vurdu. Meşin yuvarlak direkten döndü. Rodallega tamamladı ancak gol iptal edildi. 33 yaşındaki yıldız, Süper Lig'de kullandığı 7 penaltının 4'ünü kaçırdı.

18 Şub 2019 - 09:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

yasar - attığı penaltı resmen ukalacaydı, ayrıca 2.vuruşu yapamayacağını nasıl bilmez, dokunmasa ekuban atacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 09:59
02

Gürhan Bahadır - yapmayın, bozmayın beyefendinin moralini, iki yıldır zar zor gülümsetebildik...

trabzonspor kaybetsin ama sen üzülme, trabzonspor bulunur, rodellega yı nereden bulacağız...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 09:59
01

Cevdet - baskanin kelimeleri , ts para kazaniyor , genclesiyor vs. tamam cok dogru cünkü genc bir takimdan bu kadar ... ne bekliyorsunuzki yas ortalamasi 23 olan bir takim ve burak a yuh cek , onuru kov , olcayi kadro tisi ve sonuc.. cok noral.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 09:59