Rize’nin gözü zirvede

Göztepe maçının hazırlıklarını sürdüren Atmacalar evinde oynayacağı iki karşılaşmayı da kazanıp iddiasını ortaya koymak istiyor.

Süper Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta Sezonu’nun 4.haftasında kendi evinde Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Çaykur Rizespor’da futbolcular hırs küpü. Milli maçlar nedeniyle verilen arada iki günlük iznin ardından kendi tesislerinde toplanarak çalışmalarını sürdüren yeşil-mavililerde Teknik Direktör İsmail Kartal işi sıkı tutuyor. İlk 3 haftada alınan 7 puanı iyi bir puan olarak nitelendiren teknik patron Kartal, ‘İyi başladık ancak bunu aynı şekilde sürdürmek için çok daha fazla çalışmalıyız” dedi.

Sezonun 4.ve 5.haftalarında üst üste kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmalarda önce Göztepe’yi ardından da Gazişehir Gaziantep’i ağırlayacak olan yeşil-mavililer bu fikstürü avantaja çevirmek istiyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı iki karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak üst sıralarda yer almak isteyen Rizespor’da futbolcular da bu bilinçle hocalarının talimatlarını fazlasıyla yerine getirmek için büyük efor sarf ediyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal oyuncularının antrenmanlardaki performansının kendisini bir hayli memnun ettiğini belirtirken, “Herkes birbiriyle çok uyumlu ve benim sahada onlardan ne istediğimi çok iyi anlayıp sahada uygulamak için büyük gayret sarf ediyorlar. Böyle olunca da başarı kendiliğinden geliyor. Ancak biz daha fazlasını yaparak zirvede iyi bir yerde olmak istiyoruz. Oyuncularım da bunu biliyor ve bu bilinçle de bunu sahaya yansıtıyor” diye konuştu.

İşte Çaykur Rizespor’un ilk yarı fikstürü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 4. haftadan ilk yarının 17. ve son haftasına kadar olan maç programını açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamaya göre ilk yarıda Çaykur Rizespor’un kalan 14 maç programı şöyle:

4.Hafta

15 Eylül Pazar

17.00 Çaykur Rizespor-Göztepe (Çaykur Didi)

5.hafta

22 Eylül Pazar:

14.00 Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep (Çaykur Didi)

6.hafta

27 Eylül Cuma:

20.30 Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor (Başakşehir Fatih Terim)

7.hafta

6 Ekim Pazar

19.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor (Çaykur Didi)

8 .Hafta

20 Ekim Pazar

16.30 Alanyaspor-Çaykur Rizespor (Bahçeşehir Okulları

9. hafta

25 Ekim Cuma:

20.30 Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü (Çaykur Didi)

10. hafta

1 Kasım Cuma:

20.30 Galatasaray-Çaykur Rizespor (Türk Telekom)

11.hafta

9 Kasım Cumartesi

17.30 Çaykur Rizespor-Antalyaspor (Çaykur Didi)

12.hafta

23 Kasım Cumartesi:

15.00 Yukatel Denizlispor-Çaykur Rizespor (Denizli Atatürk)

13.hafta

30 Kasım Cumartesi:

15.00 Çaykur Rizespor-Konyaspor (Çaykur Didi)

14.hafta

9 Aralık Pazartesi

20.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

15.hafta

14 Aralık Cumartesi:

15.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa (Çaykur Didi)

16.hafta

21 Aralık Cumartesi:

15.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor (Yeni Malatya)

17.hafta

29 Aralık Pazartesi

19.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (Çaykur Didi)

09 Eyl 2019 - 12:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.