Rize’de seferberlik

Yeşil-mavililer Alanya deplasmanından galibiyetle ayrılarak kötü gidişata ‘dur’ demeyi hedefliyor.

Çaykur Rizespor’da tüm gözler Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak 90 dakikaya çevrildi. Ligde şiddetle puana ihtiyacı olan yeşil-mavililerde Alanyaspor maçı öncesinde adeta seferberlik ilan edildi. Alanyaspor maçıyla yatıp Alanyaspor maçıyla kalkmaya başlayan Çaykur Rizespor’da yönetim ve teknik heyet futbolcuları zorlu maça motive etmek için yoğun çaba harcıyor. Yeşil-mavililer rakibini devirip hem kötü gidişine son vermek hem de gelecek haftalar öncesi moral bulmayı amaçlıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, Alanyaspor maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi. Geride kalan haftalarda çok şansız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Kartal, “Futbol olarak kötü değildik. Ama sonuç olarak istediğimizi alamadık. Alanya maçında bu şanssızlığımıza son vermek istiyoruz. Alacağımız bir 3 puan bize büyük moral olacaktır. Alanya’dan mutlu dönmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

18 Eki 2019 - 12:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.