Rize kenetlendi

Kasap: “Müthiş bir atmosferin olacağın düşünüyorum. Rize’de tek gündem Alanyaspor”

Rize Belediye Bakanı Reşat Kasap, “Umudumuzu kesip küme düşüyoruz dediğimiz anda her şey son maça kaldı. Biz kendi işimize bakacağız ve Alanyaspor maçını kazanacağız” dedi

TEHLİKE İSTEMİYORUZ

Rize’de nefesler tutuldu, gözler cumartesi günü Alanyaspor ile oynayacak maça çevrildi. Şehirde herkes bu maçın heyecanını yaşayıp, maç gününü konuşurken Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, önemli açıklamalar yaptı. Rizespor’un her yıl ligde kalma mücadelesi verdiğinin altını çizen Kasap, “Bu durum tüm Rizelilere burukluk yaşatıyor. Rizespor’dan şampiyonluk beklenmiyor ama en azından ligde tehlikesiz olabilecek bir sezon yaşamasını arzu ediyoruz.” dedi.

ZOR SÜREÇTEN GEÇTİK

Rizespor’un bu sezon çok zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Reşat Kasap, “Takım belli bir düzeyi var. Şansızlıklar, haksızlıklar, birazda yönetim, teknik kadro ve futbolcu bazında başarısızlık varsa bunda herkesin payı vardır ve bizde bunları hep birlikte yaşadık. Ayrıca herkesin umudunu kestiği bir noktada artık küme düşüyoruz dediğimiz anda her şey ligde oynanacak son maça kaldı.” diye konuştu.

ŞANSIMIZ YÜZDE 50

Kasap, ligde kalma şanslarının yüzde 50 olduğunu belirterek, “Gelinen bu noktada biz öncelikle kendilerine bakmak zorundayız. Hiç kimseyle laf yarıştırmaya gerek yok. Biz kendi işimize bakacağız ve Alanyaspor maçını kazanacağız. Daha sonra Bursaspor maçına bakacağız. Bizim ve Bursaspor’un ligde kalma şansını yüzde 50 olarak görüyorum. Önce Alanyaspor maçını kazanalım sonra kimin ligde kalacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

SONUNA KADAR DESTEK

Kasap, Rize Belediyesi olarak Rizespor’a sonuna kadar destek çıkacaklarını ve Rize’nin maça kenetlendiğini ifade ederek, “Alanyaspor maçı için tüm ilçelerden ücretsiz araç seferleri yapılacak ve ben tüm Rizelileri bu maça davet ediyorum. Rize bu maça kenetlendi. Müthiş bir atmosferin olacağın düşünüyorum. Rizespor’un ligde kalma adına şehrin desteğini göstereceği son maçtır. Bu yüzden bu maçta mutlaka birlikte olmalıyız.” diye konuştu.

01 Haz 2017 - 12:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Bahadır - Bir Trabzonlu olarak rizeyi desteklemediğimi söylüyorum. Yunanlı girer Trabzonlu giremez diyen bir şehrin canı cehenneme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Haziran 12:06