Rıza Çalımbay, İstanbul’da kalıyor

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Başkan Muharram Usta ile yapılacak olan kritik Ocak zirvesi için İstanbul’da kalacak, görüşmede gündemdeki konular net bir şekilde masaya yatırılacak.

Trabzonspor’da saha sonuçları her ne kadar çok iyi gidiyor olsa da takım içinde özellikle oynamayan oyuncuların yarattığı mutsuzluk ve devre arasına dair ortaya konacak transfer politikası, İstanbul’da masaya yatırılacak.

Görüşme sebebiyle teknik direktör Rıza Çalımbay, Kasımpaşa mücadelesinden sonra İstanbul’da kalacak ve Başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu ile birlikte toplantı yapacak. Bu toplantıda yeni yol haritası masaya yatırılacak, Çalımbay, çalıştığı döneme dair çok detaylı bir rapor sunacak.

Başkan Usta’nın alacağı rapor üzerine bir bütçe şekillendireceği ve ardından gerekli operasyonları yapacağı da gelen haberler arasında. Volkan Şen, Bongonda, Rodallega ve bazı genç oyuncular, kaderi oylanacak isimlerin başında geliyor.

09 Ara 2017 - 17:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.