Reste karşılık rest!

Trabzonspor’da Kucka’nın neden Akhisar maçının kadrosuna alınmadığı ortaya çıktı

Trabzonspor’da Juraj Kucka belirsizliği… Alacakları ödenmediği için Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet eden ve yönetimin teknik heyetten ricası ile Akhisar maçının kadrosuna alınmayan Slovak oyuncu Kucka, bordo-mavili takımın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Akhisar maçı öncesinde takımla bütün idmanlara çıkan ancak alacaklarının ödemesi geciktiği için Trabzonspor’u FIFA’ya şikayet eden Kucka, kulüpte soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu.

Kucka’nın şikayetinin ardından krizi çözmek için uğraşan Trabzonspor kurmayları ise Slovak oyuncu ile bir araya geldi. Kucka’ya, “Bütün kulüplerde ekonomik sıkıntı var. Alacağının bir kısmını şimdi ödeyelim, geri kalanını da 2 hafta içinde ödeyeceğiz. Olumsuz bir durumla karşılaşmamak için şikayetini geri çek” teklifinde bulunan bordo-mavili kurmaylar beklenmedik bir çıkış ile karşılaştı. Kucka’nın, kendisine önerilen teklifi kabul etmediği ve “Paramın tamamını ödemeden şikayetimi geri çekmem” dediği belirtildi.

Slovak oyuncunun bu yaklaşımı üzerine Trabzonspor yönetiminin, teknik ekipten ricada bulunduğu ve Kucka’yı maç kadrosundan çıkarttığı öğrenildi. Bu sürecin ardından FIFA nezdinde sıkıntı yaşamamak için harekete geçen bordo-mavililerin Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın devreye girmesiyle ödeme sorununu çözdüğü öğrenildi. Teknik Direktör Ünal Karaman ise oyuncusunu kazanmak için bire bir görüşmelerde bulunurken, Kucka’nın kadro dışı kalması gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

13 Eki 2018 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.