Remy zirvesi!

Transfer için geri sayıma geçen bordo-mavililer, Fransız yıldız için

Devre arası kamp çalışmalarını tamamlayan Trabzonspor’da şimdi gözler yapılacak takviyelerde. Uzun zamandır Başkan Muharrem Usta’nın Teknik Direktör Rıza Çalımbay’la birlikte yürüttüğü çalışmalarda iki isim ön plana çıkarken son yaşanan gelişme bordo-mavililerde keyifleri kaçırdı. Fransız oyuncu Loic Remy ile görüşmeleri oldukça gizli yürüten ve bu transferi de bu şekilde bitirmek isteyen Trabzonspor’un bu düşüncesine oyuncunun menajeri adeta taş koydu.

Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Menajeri Deniz Kızılöz, Trabzonspor’un verdiği yetki belgesi ile oyuncuya yaptığı teklifi kendi arkadaşıyla paylaşınca olanlar oldu. Arkadaşı da bu belgeyi sabah sosyal medyaya sızdırınca bu olay büyük tepki çekti. Başkan Usta ve yöneticiler olayın etik olmadığı düşüncesini menajer Kızılöz ile paylaşarak bu transferden vazgeçtiklerini bildirdiler.

Yaşadığı pişmanlığı dile getiren Kızılöz, “Hatam bu belgeyi arkadaşımla paylaşmaktı. Çok üzgünüm, bu oyuncu Trabzonspor’a çok yararlı olur. İhtiyacı olan da bir oyuncu. Yaşananlar çok üzücü. Böyle olmasını istemezdim” diyerek Başkan Usta’dan özür dilediği öğrenildi Bunun üzerine Başkan Usta’nın kurmayları ile yeniden bir durum değerlendirmesi yapacağı ve hem Çalımbay ile hem de yönetimle görüştükten sonra karar vereceği kaydedildi.

1.5 yıllık maliyeti

2 milyon euro!

Remy’in Türkiye temsilcisi Deniz Kızılöz, oyuncusu için Trabzonspor’a son tekliflerini verdiklerini söyledi. Kızılöz, Trabzonspor’a 1.5 yıllık anlaşma karşısında oyuncunun şartlarını sunduğunu belirtirken, “Remy’nin 1.5 yıllık anlaşma karşılığında Trabzonspor’dan talebi 1 milyon 750 bin euro. Bunun yanında 250 bin euro imza parası talep ediyor. Bu istekler Trabzonspor cephesinden karşılık bulursa anlaşma olur” diye konuştu.

15 Oca 2018 - 10:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.