Remy kafa karıştırdı

Trabzonspor’un ara transferde kadrosuna katmak istediği Las Palmas forması giyen ancak ikinci yarı hazırlıklarına dahil edilmeyen Loic Remy, adeta bil...

Trabzonspor’un ara transferde kadrosuna katmak istediği Las Palmas forması giyen ancak ikinci yarı hazırlıklarına dahil edilmeyen Loic Remy, adeta bilmece haline geldi. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde Trabzonspor’a gelmek istediği ancak bazı nedenlerden ötürü gelmesinin sıkıntı yaratabileceğini ifade ettiği öğrenildi. Oyuncunun, “Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyorum. Ancak biliyorum ki gelirsem burada başka sıkıntılar olacak” dediği belirtildi. Daha önce Trabzonspor’a gelmek için Las Palmas’tan alacaklarını da bırakacağını dile getiren Remy’nin, “Trabzonspor’a gelmezsem burada kadroya giremeyeceğimi de biliyorum. O yüzden gelmek istiyorum” dediği belirtilirken, oyuncunun hem kararsız tutumu hem de sürekli fikir değiştirmesi ise kafaların iyice karışmasına sebep oldu. Öte yandan oyuncu ile ilgili gelen referansların da olumsuz olması transferin askıya alınma ihtimalini de artırdı.

23 Oca 2018 - 12:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.