Rekabete her zaman hazırım

Olcay Şahan’dan mesaj var: Trabzonspor'da, deneyimli oyuncu Olcay Şahan da performansıyla teknik direktör Ünal Karaman'ı sevindiren isimlerin başında geliyor. Çalışma isteği ve azmi ile dikkat çeken oyuncuların başında gelen başarılı futbolcu antrenmanlarda ise takımı yönlendirmesi, sürekli arkadaşlarıyla diyalog içinde bulunmasıyla gençlere de örnek olup onlara ağabeylik yapıyor.

Tecrübeli futbolcu Olcay Şahan, rekabete her zaman hazır bir oyuncu olduğunu belirterek, "Futbol güzelliği rekabetin olmasından kaynaklanıyor. Ben de her zaman rekabete hazır bir oyuncuyum. Hiçbir zaman bundan çekinmedim. Her gün yeni bir kanat oyuncusu yazılıyor. Gelseler de fark etmez" ifadelerini kullandı.

18 Tem 2018 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - sanki seyrettiğimiz olcay değilmişsin gibi konuşuyorsun ? hangi maçta kurtarıcı bir futbol oynadın ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 11:13
01

baksoy - rekabet değil senden artık maç kurtarmanı bekliyoruz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 11:13