QNB ile 3 yıl daha

Trabzonspor Kulübü sponsorluk anlaşmaları kapsamında QNB ve İntercity ile yeniden anlaşmaya vardı.

2019-2020 Cemil Usta sezonunda 5.haftaya girilirken, Bordo Mavililer kulübe gelir getirici sponsorluk çalışmalarını sürdürüyor. QNB Finansbank ile göğüs sponsorluğu anlaşması sona eren Bordo Mavililer formanın göğüs bölümü için VESTEL firmasıyla anlaşmış ve geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Formanın diğer bölümleri için çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililerin yeninden QNB Finansbank ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayan Bordo-mavililerin bu anlaşmadan yılda 3 milyon TL toplamda ise 9 milyon TL’ye yakın bir gelir elde edeceği belirtildi.

İNTERCİTY İLE DE DEVAM

Geçtiğimiz yıl bir lansman töreniyle sponsorluğu açıklanan araç kiralama şirketi İntercity ise bu sezon yapılan görüşmeler neticesinde takım şortunda yer almayı kabul etti. Trabzonspor’a 2 tanesi makam aracı olmak üzere 25 adet araba veren İntercity firması bordo-mavililere senelik 3 milyon TL’lik araç desteğinde bulunuyor. 3 yıllık sözleşmesi bulunan İntercity firmasının toplam desteği ise 9 milyon TL’yi buluyor.

18 Eyl 2019 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.