Pınar Karşıyaka hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında oynayacağı Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 30 Kasım Perşembe günü saat 18.00’de İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile oynayacak olan bordo-mavililer çıkışını sürdürmek istiyor.

Yardımcı Antrenör Hakan Köseoğlu yönetiminde bugün gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, iki grup halinde yapılan antrenman şut çalışması ile son buldu.

23 Kas 2017 - 13:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.