Patla artık Nwakaeme

Trabzonspor’da büyük umutlar ile transfer edilen Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme, son süreçte beklentilerin altını kaldı. Bordo-mavili takımdaki kar...

Trabzonspor’da büyük umutlar ile transfer edilen Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme, son süreçte beklentilerin altını kaldı. Bordo-mavili takımdaki kariyerine süper bir başlangıç yapıp ilk 11’de çıktığı Galatasaray maçında 2 gol atıp 1 de asist yapan Nwakaeme sonraki süreçte adeta kayıplara karıştı. Uzun süren sessizliğinin ardından Beşiktaş ve Rizespor maçlarında birer gol atıp tekrar duraklama dönemine giren Nwakaeme, Alanyaspor maçında kendine yeni bir sayfa açmak istiyor. Bireysel becerisi ve son vuruşlardaki ustalığı da gerek teknik direktör Ünal Karaman gerekse bordo-mavili taraftarlar nezdinde Nijeryalı oyuncudan beklentileri üst seviyeye çıkartıyor.

16 Şub 2019 - 11:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.