Pasın ustaları

Onazi, Pereira ve Sosa’nın rakibi Başakşehir…

Trabzonspor’da son haftalarda Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega’nın ardından ön plana çıkan Sosa, Onazi ve Pereira ortaya koydukları performanslarla parmak ısırtırken, güzel futbolları istatistiklere de yansıdı. Oyunu bir maestro gibi yöneten Sosa, yaptığı 4 asistle, asist sıralamasında zirvede yer alan Pereira ve oyun içerisinde hem defansif hem de ofansif verilen görevleri kusursuz yerine getiren Onazi, Süper Lig’de en fazla pas yapan isimlerden oldular.

Maç başına arkadaşlarına 73.2 pas gönderen Onazi, 8 haftada 559 pas (yüzde 86.7 isabet) atarken, Sosa maç başına 67.6 pas toplamda 501 pas (yüzde 79.7 isabet), Pereira ise toplamda 451 pas ve maç başına 56.4 pas (yüzde 87.7 isabet) atma başarısı sağladı. Bu alanda bordo-mavililerin 3 yıldızının rakipleri ise Başakşehirli Epueanu, Mahmut ve Çaiçara oldu. Epueanu, 595 pas ve yüzde 90, Çaiçara, 504 pas ve yüzde 88.3, Mahmut ise 615 pas ve yüzde 89,4 isabet sağladı.

16 Eki 2018 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - yavaş yavaş abdulkadir parmağıda takıma kazandırmakta fayda var ? bu arada da defansta hüseyine de öne geçtiğimiz maçlarda görev vermekte fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 11:25