Parola 19!

Anthony Nwakaeme, Erzurumspor maçında sahada olmak istiyor

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, Milli aranın ardından yeniden formasına kavuşmak istiyor. Bordo-mavililerin İsrail ekiplerinden Hapoel Beer Sheva’dan renlerine bağladığı ve Galatasaray maçındaki 2 gol ve 1 asistlik performansı ile dikkatleri üzerine çeken Nijerlayı oyuncu kasıklarındaki ağrılar nedeniyle kadroda olmasına karşın Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında forma giymemişti.

Milli arada eksiklerini gideren ve Erzurumspor maçında yeniden formasına kavuşmak isteyen Nwakaeme’nin önündeki en büyük engel ise Amiri. Akhisar maçında ilk 11’de görev yapan İranlı oyuncunun performansından memnun kalan teknik ekibin Erzurum maçında tercihini kimden yana kullanacağı ise merak konusu. Sözleşmesinde “19 gol ve asiste katkı yaparsa 100 bin euro alır” maddesi de bulunan Nwakaeme, bu hedefi yakalamak için forma giymek istiyor.

16 Eki 2018 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - nwakaeme ' ye şans tanımakta fayda var ? adamın galatasaray maçında rakipleri sıraya dizip çalımlayarak attığı gol hafızalarımızdan gitmedi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 11:24