Özkan Sümer: "Tamer Tuna bize ılımlı yaklaştı"

TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, yeni teknik direktörün Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Salı günü...

TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, yeni teknik direktörün Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında açıklanacağını belirtti.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, medyada yer alan Trabzonspor'un yeni teknik direktörü haberleri için, "Tamer Tuna ile net bir anlaşmaya varmadık. Biz kulüp içinden, takımda görev almış, şehri ve takımı bilen bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Tamer Tuna da bu kriterlere uymakta ancak net bir anlaşma söz konusu değil. Başkan Ağaoğlu'nun Salı günü yapacağı basın toplantısında Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli olabilir" açıklamasını yaptı.

"TAMER TUNA BİZE ILIMLI YAKLAŞTI"

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ise teknik direktör açıklamasının sürekli ertelenmesini yeni gelişmelere bağladı. Özkan Sümer, yeni teknik direktör konusunda, "Tamer Tuna ile görüştük. Bize ılımlı yaklaştı. Ancak ortada bitmiş ve net bir durum yok. Pazartesi günü yönetim kurulu ile konuyu netleştirilerek Salı günü Ahmet Ağaoğlu'nun yapacağı basın toplantısında bu ismi açıklayabiliriz" dedi.

26 May 2018 - 13:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet Öztürk - Ne durumlara düştük Tamer tuna kimdir birde ılımlı yaklaşmış kulübü ne hallere düsürdüler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:38
01

musa - tamer tuna trabzona bişe yapamaz boşuna anlaşmayın giray hoca veyahut akçay hocadan biri ile anlaşın.göztepeyi çalıştırmak benzemez trabzonu çalıştırmaya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 13:38