Öyleyse kapatın gitsin!

Trabzonspor, alt yapıyı bıraktı, gurbetçi gençlere sarıldı.

Ümit Milli Takımdaki 5 genci transfer edilmek istenmesi, ‘altın çağın’ yaşandığı altyapının yeniden üvey evlat olarak görülmesi tepki yarattı.

MECBURİYETTEN Mİ?

Trabzonspor’un bu sezon Yusuf, Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Hüseyin, Uğurcan, Murat Cem, Arda gibi gençleri futbol piyasasına sürerek herkesin gıpta etmesinin ardından yeni sezon için yapılan hamleler, ‘Bu öze dönüş mecburiyetten oldu. Yoksa altyapıya hala öyle bakan yok” eleştirilerini beraberinde getirdi. Trabzonspor, alt yapıda gençler vitrine çıkmayı beklerken, özellikle gurbetçilere dönük Ümit Milli Takımdaki oyuncuların transferinin düşünülmesi eleştirildi.

BU NEYİN DENEMESİ!

Trabzonspor’un alt yapıdan yeni gençleri çıkartarak ‘efsane dönemin izinden gitme’ düşüncesinin günü kurtarma projesi olduğu iyice su yüzüne çıkarken, alt yapıdan 1 yıldır oyuncuların izlenmesine rağmen kendilerine kamp öncesi 15-20 gün deneneceklerinin iletilmesi şok etkisi yarattı. Bu konuda alt yapı oyuncuları büyük hayal kırıklığı yaratırken, her fırsatta altyapıya önemin altını çizen Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Ünal Karaman’ın bu duruma müdahale etmesi bekleniyor.

Hepsi Ümit Milli Takım’dan

Trabzonspor’un alt yapıyı bırakıp, gözünü çevirdiği Ümit Milli Takımdan 5 oyuncu ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Bordo-mavililerin Ümit Milli Takımda forma giyen Marsilya II. takımından Yusuf Sarı, Wolsfburg II takımından Murat Sağlam ile anlaştığı ve Trabzon’a imza için getirdiği belirtilirken, Berkay Özcan (Hamburg Ahmet Canbaz (Werder Bremen II), Umut Güneş (Stuttgart II) ile de el sıkıştığı öğrenildi. Bordo-mavililer, Eskişehir’den Fıratcan ile Ümit Milli Takımda oynayan 1461 Trabzon’dan Abdürrahim Dursun’u da kadroya katacak.

15 Haz 2019 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

07

yakup - madem cok meraklisni oz evletciliga o zaman zeki yavru musta yumlu mustafa akbas zeki ayvaz caner osmapasa kadir keles gibi yeneksiz adamlari geri cagrin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
06

İLHAN İLYAS - firatcan üzüm boş ve elde patlayacak bi̇r transfer olur.çok siradan bi̇r oyuncu.eski̇şehi̇rde yaşadiğim i̇çi̇n taki̇p edi̇yordum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
05

yakup - enes i̇slam i̇lkim (samsunspor trabzonspor almasi lazim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
04

yakup - öze dönüş cok meraklisan zeki yavru mustafa akbas mustafa yumlu caner osmanpasa zeki ayvaz geri cagirsinlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
03

yakup - ahmet canbaz cok iyi hakan caglaroglu tarzi ondan daha teknik sutlari cok iyi inanilmaz hizli toplar cok teknik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
02

arakli - abdürrahim dursun super lig zor oynar adam maci izledim hucum cikarken geriye donemiyor takim cok posiyonlar verir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25
01

Horyanlı kazim - Bence yanlış yapılıyor bizim alt yapıda pırlanta gibi çocuklar var sadace alt yapı deyil kazalarimizda toplama suyla değirmen dönmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 11:25