Osmanlı taarruzu

Osmanlıspor’dan Aminu, Musa ve Serdar için girişimler sürüyor

Trabzonspor’un gözü Osmanlıspor’da... Bir yandan teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmak isteyen bordo-mavililer, bir yandan da transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kulüpte çalışmaya başlayan Hüseyin Çimşir, scout ekibinden gelen raporları değerlendirirken bir yandan da kendi listesindeki isimleri belirliyor. Özellikle genç ve ekonomik transferlere yönelen bordo-mavililer, bu sezon Süper Lig'e veda eden takımları da incelemeye almış durumda...

Şu ana kadar alternatifli bir liste oluşturulan Trabzonspor'da, Osmanlıspor'dan orta saha Musa Çağıran, sol bek Tiago Pinto, sol kanat Aminu Umar, sağ kanat Serdar Gürler, Gençlerbirliği'nden sol bek Uğur Çiftçi, Karabükspor'dan 18 yaşındaki stoper Tayyib Talha Sanuc ile Samsunspor'dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Enes İslam İlkin'in gündemde olduğu öğrenildi. Aminu ve Musa’dan olumlu yanıt alan bordo-mavililerde ayrıca Alanyasporlu Junior Fernandes ile Konyasporlu Ömer Ali Şahiner’in de listede olduğu bildirildi.

28 May 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.