Osmanlı maçına çift forvet mi?

Burak Yılmaz'ın sakatlığının geçmesinin ardından hücum hattında tekrar Burak, Rodallega ve N'Doye üçlüsüne kavuşan Teknik Direktör Rıza Çalımbay antre...

Burak Yılmaz'ın sakatlığının geçmesinin ardından hücum hattında tekrar Burak, Rodallega ve N'Doye üçlüsüne kavuşan Teknik Direktör Rıza Çalımbay antrenmanlarda çift forveti deniyor. Çift kale maçlarda Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega ikilisini deneyen tecrübeli teknik adam iki forvetli sistemin altyapısını da oluşturmaya çalışıyor. Çalımbay’ın bu taktik anlayışının ardından 12. haftada Akyazı’da oynanacak olan Osmanlıspor maçına çift forvetle çıkması bekleniyor.

13 Kas 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - oynatsın ancak yusuf u sakın sağ kanada koymasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:00