Operasyon Zamanı

Önce teknik adam sorunu çözülecek sonra yeniden yapılanma için harekete geçilecek

Süper Lig’de 2017-2018 sezonunu 55 puanla 5. sırada tamamlayan Trabzonspor’da şimdi operasyon zamanı... Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözmek isteyen bordo-mavililerde yoğun bir çalışma var. Genel Koordinatör Özkan Sümer’e bu konuda tam yetki veren Trabzonspor kurmaylarının bu hafta içinde yeni teknik direktörün ismini açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor’da yönetim, teknik direktör konusunun çözüme kavuşmasının ardından takımda gidecek ve kalacak oyuncular konusundaki çalışmalara odaklanacak. Olağanüstü genel kurulla göreve gelen yeni yönetimin takımda ekonomik anlamda hem dengeleri sağlamak hem de yüksek maliyetli oyuncularla yeni yol haritasını belirlemek için de çalışma içinde olduğu öğrenildi.

Gözler uzun zamandır özellikle yüksek maliyetli oyuncularla yapılacak görüşmelere çevrilirken, yönetimin bu anlamda öncelikle oyuncularla masaya oturarak ne düşündüklerini soracakları ifade edildi. Trabzonspor yönetimi öncelikli olarak yabancı oyuncularla yapacağı görüşmede kulübün içinde bulunduğu durumu anlatarak, takımda kalmak isteyenlerden fedakarlık yapmaları isteneceği belirtildi.

22 May 2018 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Oflu Ömer - bu iş özkan sümere kaldıysa vay halimize.kendisi iş bilmez ama göreve nasıl getirilir oda bilinmez.samet aybabayı trabzonspordan kovmadılarmı.bu kadar küçültüldümü bu kulüp.burası t.direktör yetiştirme kulübümüdür.bunlarında ne oldukları anlaşıldı.zaten özkan sümer ve hayrrettin h.s.oğlunu bu başkan getirdi iş çoktan bitti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 10:48
03

Cevdet - adam ölü gibi , özkan dan ne bekleniyor.. insAllah seneye ölmez..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 10:48
02

Kulyabani - Omer bey hakli olabilirsiniz yesilyurtta halilar vardir. Ts de ilk defa 5 yil aradan sonra dogru duzgun bir yonetim gelmistir. Karamsar degilim sizin aksine .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 10:48
01

Ahmet ince - Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yagardi. Ah Trabzonspor ne hale geldin. Egolarla kulüp yöneltilmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 10:48