Onur’un yerine Fabri!

Trabzonspor ‘1 numara’ için eski Beşiktaşlı’yı istiyor

ADA’YA ÇIKARMA

Trabzonspor, kaleci Onur’u devre arası göndermeye hazırlanırken, yerine ilk planda eski BeşiktaşlıFabricio Agosto Ramirez’i (Fabri) düşündüğü belirtildi. Beşiktaş’tan sezon başı İngiliz ekibi Fulham’a giden ve sadece 2 maçta oynayıp artık kadroya giremeyen Fabri satış opsiyonlu kiralamak isteyen Trabzonspor, devre arası bu transfer için İngiltere’ye çıkarma yapacak.

YEDEKTE 3 İSİM

Fulham’da kadroya dahi giremeyen Fabri’nin Türkiye’ye yeniden dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Bordo-mavililer, 6 milyon Euro’ya İngiltere’ye giden Fabri için önceliği kiralama formülü olduğu belirtildi. Trabzon’un ‘B planında ise’ sezon başı da istenen A.Gücü’nün kalecisi Hopf’ta ile M.Tel Aviv’den Sırp kaleci Predrag Rajkovic ile D.Zagrep’ten Horvat Dominik Livakovic var.

18 Kas 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Cevdet - koskoca türkiye de kaleci yokmu baska.. alin rizenin kalecisini , kötmüsünüz. fabri onurun eldiveni bile olamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 11:00
02

rıdvan şenay çetinkaya - yeter bu yabancı futbolcu hayranlığı kaleci olarak akhisarın kalecisi hem trabzonda oynamış fatih neden düşünülmüyor özedönülecek diyorsunuz gözümüz hep dışarda ben olmaz derim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 11:00