Onur’u asla aratmam

Başakşehir maçının ardından yarınki Alanya sınavında da kaleyi koruması beklenen Esteban, kendisine güvenilmesi gerektiğini söyledi. 28 yaşındaki Kost...

Başakşehir maçının ardından yarınki Alanya sınavında da kaleyi koruması beklenen Esteban, kendisine güvenilmesi gerektiğini söyledi. 28 yaşındaki Kosta Rikalı eldiven, "Onur iyi bir kaleci ama onu aratmayacağım. Başakşehir beraberliğini Alanya galibiyeti ile telafi edeceğiz. Buna inanıyorum" dedi..

21 Eyl 2017 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - başakşehir maçında iyiydin , oynadıkça daha verimli olacaksın , yan toplarda , frikik karşılamada ondan daha iyisin , boyun postunda oynamak için uygun , üzerine koyarak devam et ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 11:14