Onur’a Boğuşlu darbesi!

Milli takıma seçilmemesinin nedeni bu olduğu iddia ediliyor

BU NASIL İŞTİR?

Trabzonspor’da Milli Takım kadrosuna alınmayan Onur Kıvrak için gündeme bomba gibi iddia düştü. Onur’un Milli takıma alınmamasında kaleci antrenörü Alper Boğuşlu etkili olduğu belirtildi. Onur’un formda olmasına rağmen Malaga’da yedek bile olamayan Cenk’in Milli Takıma çağrılması tepki çekerken, bu olayın altında Boğuşlu’nun Trabzon-spor’dan kalma hesabının etkili olduğu iddia edildi.

LUCESCU ONAYLADI

Trabzon’da çalıştığı dönemde yaşadığı sıkıntılar sonrası görevine son verilen ve bu süreçte Terim tarafından Milli Takıma alınan Boğuşlu’nun Onur ile bu süreçteki gerilim nedeniyle Lucescu’nun kararında etkili olduğu öğrenildi. Terim’in Boğuşlu’yu Onur konusunda dinlemediği ancak Lucescu’nun kaleci seçimini O’na bırakmasıyla Milli takımda haksız tablonun yaşandığı iddia edildi.

04 Eyl 2017 - 12:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

elbet birgün - boğuşlu onur meselesi değil boğuşlu t.s meselesi insanlar onur lu olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Eylül 12:59