Onur tam hazır olacak

Karadeniz ekibinin kalecisi Onur Kıvrak yeni sezona tam hazır gideceğini söyledi.

Karadeniz ekibinin kalecisi Onur Kıvrak yeni sezona tam hazır gideceğini söyledi. Milli eldiven, "Yakın zamanda kamp için toplanacağız. Sakatlığımı atlattım ve çok çalışıp yeni sezona tam hazır şekilde gireceğim" ifadesini kullandı.

İKİNCİ KAMPTA MAÇ PLANI

Sezon öncesi kamp programı netlik kazandı. Bordo-mavili takım 1-24 Temmuz arasında Slovenya'da kamp yapacak. İki aşamalı gerçekleşecek olan kampın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar; ikinci aşamasında ise hazırlık maçı programı uygulanacak.

17 Haz 2018 - 09:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.