Onur kalesini kapatamıyor!

Trabzonspor'da ligde geride kalan 12 maçta da görev alan kaleci Onur Recep Kıvrak, bu maçların sadece 2'sinde kalesini gole kapayabildi. Bordo-mavilil...

Trabzonspor'da ligde geride kalan 12 maçta da görev alan kaleci Onur Recep Kıvrak, bu maçların sadece 2'sinde kalesini gole kapayabildi. Bordo-mavililerin kaptanı Onur, bu sezon sadece 4-0 kazandıkları Galatasaray ile 0-0 eşitlikle sonuçlanan Erzurumspor maçlarını gol yemeden tamamladı. 12 maçlık periyotta kalesinde 18 gol gören Onur, bu sezon en çok gol yiyen kaleciler arasında yer aldı. Malatyaspor karşısında yeniden 5 golde savunma gibi Onur’un da ciddi hatalardı vardı.

11 Kas 2018 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

cevdet - onur ne yapsin... topu alan onur ile karsi karsiya kaliyor.. sonra moral cöküyor eee kaleci de bir insan. futbolcular bir gol bile yapamiyor ise onu ne yapsin.. mac 5-3 veya 5-4 degil ki .. 5-0 en son onur suclu..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:37
03

TEMEL DOGRU - onurun yerine genc milli kaleciyi alin artik nasilsa ts un hicbir iddiasi kalmadi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:37
02

maker - onur cenesinide kapatamiyor . artik trabzon defterini kapatsin iyice rezil olmadan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:37
01

Yaaar - Sıradan bir kaleciden farkı kalmadı, gitmesi en doğrusu olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:37