Önce Trabzonspor!

Trabzonspor’un Kolombiyalı golcüsü Rodallega her yerde gündemde…

Trabzonspor’da bu sezon attığı goller ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Hugo Rodallega sadece Türkiye’de değil kendi ülkesinde de gündemden düşmüyor. Kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşayan buna karşılık ülkesinin Milli takımına çağrılmayan Rodallega tepkisini de dile getirdi. Ülke basınına konuşan 33 yaşındaki futbolcu, “Milli takıma neden çağrılmadığımı kendi kendime soruyorum. Bana bağlı bir şey değil. Ancak ben de çok çalışıyorum. Formda olduğumu düşünüyorum. Neden beni aramıyorlar anlayamıyorum” dedi.

Öte yandan Kolombiyalı golcünün Trabzonspor’da ortaya koyduğu başarılı çizgi ve attığı birbirinden güzel goller ülkesinde de çokça konuşulmaya başlandı. Sezon sonu Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek futbolcunun bu durumu da ülkesinin spor basınında geniş yer buluyor. İngiliz taraftarların Kolombiyalı oyuncuyu yeniden aralarında görmek istemesine karşılık Rodallega’nın tercihini Trabzonspor’dan yana kullanabileceğini dile getirdiler.

13 Eki 2018 - 11:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.