Önce öp sonra kov!

Trabzonspor’daki böyle yönetim, takımı içerde daha büyük krize sokar…

Malatya faciası yaşandıktan sonra Havalimanı’nda yıkılmış halde olan birkaç ismin başında gelen Onur’u Asbaşkan Hacısalihoğlu kucaklayıp, öperek teselli etti. İşte o tablo güzel bir görüntüydü.

Ancak Onur’u kucaklayıp teselli eden Hacısalihoğlu’nun, birkaç gün sonra yıldız ismi kadro dışı bırakma kararına imza atması isyan ettirdi. Bu iki farklı görüntü takımda bir çok oyuncuyu da olumsuz yönde etkiledi…

Trabzon’da isyan ettiren görüntü. Bordo-mavililer, kötü sonuçların ardından Malatyaspor’a 5-0 mağlup olmuş ve herkes şokta. Malatya Havalimanı’na gelen oyunculardan özellikle yabancılar hiçbir şeyden etkilenmeyip doğal bir mağlubiyet gibi tavır takınırken, yerli oyunculardan birkaç isim ise adeta yıkılmış gibiydi. Bu isimlerin başında ise Kaptan Onur geliyordu. Onur, başı önde ve gözleri dolmuş bir şekilde Havaalanına gelirken, yöneticilerin bulunduğu bölümde hareketlilik yaşanır.

Yöneticiler Onur’un görüntüsünden etkilenirken, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu devreye girer. Hacısalihoğlu, büyük yıkım yaşayan Kaptan Onur’u teselli etmek için harekete geçer. Onur’u kucaklayıp babacan bir tavır ile öperek moral vermek isteyen Hacısalihoğlu’nun bu görüntüsü oyuncuları da pozitif yönde etkiler. Onur da belki böylesi yaklaşım sonrası başına gelecekleri beklemez, Trabzon’da kendisi ve Hacısalihoğlu’na ağır tepki gösterenlere sert cevap verir.

Ancak o Havalimanı’nda Hacısalihoğlu’nun öncülük ettiği görüntünün sadece göstermelik olduğu birkaç gün içerisinde ortaya çıkar. Onur’u Havalimanı’nda kucaklayan Hacısalihoğlu, daha sonra yönetim toplantısında kadro dışı bırakılması için tüm gücünü kullanır. Ve sonunda Havalimanı’nda yıkılmış bir görüntü veren Onur’a bir darbe de kendisini kucaklayan Hacısalihoğlu ve yönetimden gelir. İşte tam da bir ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ misali. Bu görüntü takım içinde bir çok oyuncuyu olumsuz etkilerken, yeni krizleri de getirmesi endişesi yaşatıyor.

15 Kas 2018 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Türkday - Ünal karamanin mac sonu raporunu neden yayinlamiyorsunuz.devre arasi herkes bir yumakhalinde bumaci alacazderken onur neden katilmiyor kaptan birde yillarca bukülüpseni bakmiş adam etmiş biryilsakatyatti parasinialdi hadi şimdi 500 bin euroya anlaşsindagörelim herhangşbirtakimlan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:30
01

metin yılmaz - fazla değil bir ay önceki gazetelere bakarsanız başkanın onur hakkında söylediği o övgü dolu sözleri görürsünüz. ne diyordu başkan? "onur bu kulüpte iki yıldır para almadan oynuyor. onurun yüzüne bakamıyorum. gece uykularım kaçıyor." bu kadar kısa sürede ne değişti de bu genç, ts düşmanına evrildi? yazık! çok yazık!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:30