Onazi boş durmuyor

Yeni sezonda takımla birlikte olmak istiyor.

Trabzonspor’da Ogenyi Onazi, yeni sezonu hedef yapmış durumda… Rizespor maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan ve aşil tendonu kopan Nijeryalı oyuncu sezonu kapatmıştı. Tedavisi devam eden ve İstanbul’da bulunan doktoruna sık sık kontrole giden Onazi, yeni sezon hazırlıklarında bordo-mavili takım ile birlikte olmak istiyer. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven de, Onazi’nin tedavi sürecinin sorunsuz bir şekilde geçtiğini ve kendisini yeni sezona hazırladıklarını söyledi. Bordo-mavili taraftarlar ise Nijeryalı oyuncunun sürekli seyahat etmesinin iyileşme sürecine olumsuz yansıyacağı endişesini taşıyor.

20 Nis 2019 - 12:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.