Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Okay Yokuşlu, İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Celta Vigo ile anlaşmaya vardı.

A Spor'un haberine göre Trabzonspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Okay Yokuşlu, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Celta Vigo ile anlaşmaya vardı. Okay, salı günü İspanya'ya gidecek.

Anlaşmanın mali detayları henüz netlik kazanmadı. Okay, Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret alıyordu.

2011 yazında Altay'dan Kayserispor'a transfer olan Okay, burada geçirdiği 4 sezonun ardından 2015 yılında Trabzonspor tarafından transfer edildi. İlk sezonundan itibaren istikrarlı bir görüntü çizen Okay, bordo mavili ekipte geçirdiği üç sezonun tamamında 30 maç barajını geçti. 2017-18 sezonuyla Trabzonspor'la tamamı ilk 11'de olmak üzere 33 maçta forma giyen Okay, 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

24 yaşındaki oyuncu, bu sezon gösterdiği performansla Türkiye Milli Futbol Takımı'nda da yerini sağlama almayı başardı ve millilerin İran, Tunus ve Rusya'yla oynadığı son 3 hazırlık maçına da ilk 11'de başladı.

Milli oyuncu Emre Mor'un da forma giydiği Celta Vigo, geride bıraktığımız sezonda La Liga'yı; 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 13. sırada tamamladı.

11 Haz 2018 - 10:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.