Okay Yokuşlu Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi

Trabzonspor’dan İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan milli futbolcu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'da Aralık ayının en iyi futbolcusu seçildi.

Geçen sezon sonunda Trabzonspor’dan La Liga ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu ayın en iyi futbolcusu seçildi. Celta sponsor firması tarafından her ay takımdaki en iyi futbolcu seçilirken, Aralık ayında da en iyi futbolcu Okay Yokuşlu oldu. Milli futbolcu düzenlenen basın toplantısıyla ödülünü alırken, taraftarlara da teşekkür etti.

"Emre Mor ile ilgili konuşmayacağım"

Ödül töreninde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan başarılı oyuncu, Celta’da disiplinsiz davranışları gerekçesiyle 3. kez kadro dışı kalan Emre Mor ile ilgili yöneltilen soruya ise, "Emre Mor konusunda konuşmayacağım. Bu, Emre ile Celta arasında bir sorun. Benim görevim değil. Takımın ligde üst sıralara çıkmasını istiyorum" cevabını verdi.

25 Oca 2019 - 12:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.