Okay kimlik değiştirdi

Ersun Yanal döneminde savunmada oynayan genç Çalımbay’la daha ofansif görüntü ortaya koyuyor

Trabzonspor’un orta sahadaki dinamosu Okay Yokuşlu, adeta kimlik değiştirdi. Eski Teknik Direktör Ersun Yanal döneminde stoperde sezona başlayan ve burada etkisiz bir görüntü ortaya koyan 24 yaşındaki oyuncu, Rıza Çalımbay ile birlikte orta sahadaki yerini alırken, futbolunu daha da geliştirdi. Süper Lig’deki maçlarda kazandığı ikili mücadelelerle bu alanda zirvede yer alan Okay, özellikle hava toplarında ve yan toplarda takımda en fazla ön plana çıkan isimlerden biri oldu. Ligin 20. haftasındaki Göztepe maçında birbirinden güzel 3 kafa vuruşu yapan ve kaleci Beto’ya takılan Okay, bu görüntüsü ile göz kamaştırdı.

Bordo-mavililerde dikine bir oyun da ortaya koyan ve futboluyla takdir kazanan Okay Yokuşlu’nun Trabzonspor’la sözleşmesi ise 2020’ye kadar devam ediyor. Trabzonspor’da 3. dönemini geçiren yıldız oyuncu, bu sezon 1 gol bir asist yaparken kazandığı 94 hava topunun yanı sıra, sezonun geride kalan haftalarında maç başına 1,1 şut girişiminde bulundu, yüzde 84 pas yüzdesi yakaladı. Futbol otoriterleri de Okay Yokuşlu için “Okay Yokuşlu kendini geliştiriyor, Okay çok pahalı bir oyuncu haline gelecek. Trabzonspor için Yusuf’la, Abdülkadir’le birlikte en önemli oyunculardan birisi” yorumları yapıyor.

Çağrı HALİLOĞLU

13 Şub 2018 - 10:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.