Ocak planı!

Trabzonspor’da gidecekler ile hem kaynak yaratılacak hem de maliyet düşürülecek

Burak ve Onur’un yanı sıra Kucka’yı elden çıkartılıp yüksek maliyetli isimlerden kurtulmak isteyen bordo-mavililer ya satıştan gelecek para ile transfer yapacak ya da gençlere yönelecek

Trabzon’da artık gözler Ocak’ta... Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, devre arası için kadro yapılanması için şimdiden düğmeye bastı. 1 milyar TL’ye dayanan borç nedeniyle öncelikle elindeki yüksek maliyetli oyuncular ile yolları ayırmak isteyen yönetim, kadro dışı bırakılan Onur ve Burak Yılmaz’ın devre arası gönderip hem maliyetlerinden kurtulmak hem de takasta veya bonservis olarak alınacak para ile biraz rahatlamak istiyor.

Burak ve Onur’un İstanbul takımlarının gözdesi olması nedeniyle iyi bir takas ile iki yıldızın elden çıkarılması amaçlanıyor. Burak ve Onur’un yanı sıra yüksek maliyetli Kucka’nın da gönderilmesi planlanırken, kadroda düşünülmeyen ve ayrılmak isteyen oyunculara da yol verileceği öğrenildi. Bordo-mavili yönetimin Ocak operasyonu ile hem kadro maliyetini önemli derecede düşürmeyi hem de transfer için kaynak yaratmayı amaçladığı belirtildi.

06 Ara 2018 - 11:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - kuçkayı satamazsanız onu transfer edenlerden bedelin alın ? bir de lütfen kaleci estebanı gönderin gitsin bize hiç yakışmıyor tam bir güreşçi gibi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 11:46
01

Gürhan Bahadır - onur bu şehre çok güzel hizmetler yaptı. bizden biri oldu, eğer gönderilecekse (ki çok yanlış olur) yakışan şekilde olmalı. 2010 da feneri şampiyonluktan ettiğinde karakterini ve klasını ortaya koymuştu. uğurcan henüz çok genç ve ikinci devre göreceğiz neleri başarabileceğini... gönlüm, gönderilecekse de onurlu şekilde yapılmasıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 11:46