Ocak harekatı!

Trabzonspor, devre arasında en az 4 transfer yapmayı planlıyor.

Bordo-mavililer, ’10 numara’, kanat forvet ile birlikte sağ ve sol beke alternatif takviye düşünürken, savunma için de eldeki isimlerin durumuna göre hareket edilecek

Trabzonspor, Ocak için çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililerin Avrupa’ya veda etmesinin ardından sezon başında “Transfere karışmadım” sözlerinin Teknik Direktör Ünal Karaman’ın “Her türlü insiyatif almalıyız. Biz kendi payımıza düşen alternatifleri belirleyeceğiz” diyerek devre arası transferinde kendi isteklerini yönetimden karşılanmasını isteyeceğinin mesajı vermesinin ardından Ocak için hazırlıklar başladı. Bordo-mavililer, devre arasında Yusuf Yazıcı’nın yerine ’10 numara’ ile birlikte kanat forvet ve beklere alternatif takviye düşünüyor.

Bordo-mavililer, sağ bek için Antalya’dan Sangare’yi düşünürken, orta alan için izleme komitesi Sloven takımlarından Celje’de oynayan Mitja Lotric’i Karaman’a önerdiği belirtildi. Bunun dışında Wolsfburg’da forma giyen gurbetçi oyuncu Yunus Mallı ile birlikte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin “Kiralık olarak alın” dediği Oğuzhan’ın da devre arası durumu değerlendirilecek. Sol bek için sezon başı da gündeme gelen Bordeaux’nun İsviçreli oyuncusu Loris Benito’nun transfer listesinde yer aldığı belirtildi. Savunmaya takviye için eldeki isimlerin durumuna göre hareket edilecek.

11 Kas 2019 - 11:21 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - Allah aşkına yöneticilerin kafasını karıştırmayın sangare kadar genç sağ bekimiz serkan oynayamaz mı ? oğuzhan' dan ahmet canbaz daha iyi kumaş değil mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:21