Nwakaeme’ye itiraz yasak!

Trabzonspor’un, Denizlispor ile Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında gördüğü çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncusu Nwakaeme ile ilgili il...

Trabzonspor’un, Denizlispor ile Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında gördüğü çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncusu Nwakaeme ile ilgili ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Oyuncunun sezon başından beri Denizli maçı da dahil olmak üzere 5 sarı kart gördüğü ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun ligde gördüğü 3 sarı kartın 3’ünün de oyun içinde taç pozisyonlarına yaptığı itirazlardan gördüğü belirlendi. Oyuncunun bu özelliği ise, “Çok farklı bir tarzı var. Faulden hiç kart görmemiş” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Bilindiği gibi Denizlispor ile oynanan rövanş maçının 94.dakikasında rakip oyuncu Tiago Lopes ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan Nwakaeme faul beklerken hakemi aldatmaya yönelik hareketten ötürü sarı kartla cezalandırıldı. Bu karara itiraz eden oyuncu karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan tarafından çift sarı karttan oyundan atılmıştı.

26 Oca 2020 - 11:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

mulla balaban - o hakem müsvettesi özel olarak görevlendirilmiş bir tetikçiydi amacıda nwakaame idi ve başardı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ocak 11:59