Nwakaeme manşetlerde!

Afrika Kupası’nda, Njierya Milli Takımı’nda olması gerektiği yazıldı.

Nijerya’da Nwakaeme manşetlerde… Trabzonspor’da son dönemde yakaladığı çıkışa rağmen milli takıma devam edilmeyen Nwakaeme için Nijerya’da adeta seferberlik ilan edildi. Bu yıl 32.si düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası öncesinde takımın gol umudu Ahmed Musa’nın beklentilerin altında kalması nedeniyle Nwakaeme’ye şans verilmesi gerektiğine vurgu yapılıyor.

Kupada teknik direktör Gernot Roht’un doğru tercihlerin yapması halinde hücum hattında problem yaşamayacağı haber yapan Nijerya basını, Onyekuru ve Nwakaeme’nin dışında bu sezon Crotone’da 12 gol atan Simy Nwankwo, Villarreal forması giyen Samuel Chukwueze, ve Samuel Kalu’nun da mutlak milli takıma alınması gerektiğinin altı çiziliyor

11 Nis 2019 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - aslansın karaboğa bu takım ve taraftar sana minnettar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Nisan 11:14