Nwakaeme fırtınası!

Trabzonspor’da sezona iyi başlamasına rağmen ardından form düşüklüğü yaşayan Nwakaeme’nin son maçlarda yeniden kendini bulması herkesi mutlu etti. Beş...

Trabzonspor’da sezona iyi başlamasına rağmen ardından form düşüklüğü yaşayan Nwakaeme’nin son maçlarda yeniden kendini bulması herkesi mutlu etti. Beşiktaş ve Rize maçlarında golleriyle galibiyette önemli rol oynayan Nwakaeme, yükselen formu ile Gaziantep maçında da takımın en büyük kozu olacak.

Nwakaeme gibi yakın arkadaşı Obi Mikel’de sezon başındaki kötü görüntüsünden kurtulurken, yükselen form grafiği ile kalitesini göstermeye başladı. Obi Mikel, bu sezon oynadığı maçlarda en yüksek pas yüzdesine sahip oyuncu olarak da zirveye çıktı. Obi Mikel % 92’lik pas yüzdesi ile bu alanda zirvede yer aldı.

13 Eki 2019 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - uğurcan+novak+perreira+sosa+obi mikel+nwakaeme+strige bu sene bu takımı şampiyon yapar inşAllah ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 11:43