Novak’a bak sen!

Çekyalı oyuncu, “Menajerimin pazarlıklarına karışmam” dedi.

Trabzonspor’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Novak’ta ki sorun bir türlü aşılamıyor… Başkan Ahmet Ağaoğlu, ilk olarak “Sorun yok, önümüzdeki günlerde imzaları atarız” dediği Novak için son olarak, “Menajeri, menajercilik oynuyor. Bizim menajerlere ekstra para vermemiz söz konusu değil” açıklamasını yapmıştı. Taraftar arasında yaşanan bu süreçte Novak’ın tavrını da önemli rol olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili kurmayların Novak ile yaptığı son görüşmede sorunların giderilmesi için hamle yaptığı ancak Çekyalı oyuncudan olumlu bir geri dönüş alamadığı öğrenildi. Novak’ın bu görüşmede menajeri için, “Bugüne kadar fiyat konusundaki pazarlıklarına hiç karışmadım. Şimdi de karışmamam daha doğru olur” diyerek katı bir tutum sergilediği ve bordo-mavili kurmayların hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi.

15 Oca 2020 - 11:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

İsmail kır - Kendı bilir arjantinli Mas ta ülkeme en çocukluk hayalim takıma gidiyorum dedi çocukken top oynadığı sıradan takıma transfer oldu bizdeyken Milli takıma seçiliyordu şimdi arjaantin liginde sezonun en kötü ilk 11 de var Novak sende git farketmez bize beğenmediniz ahmet var canı ile oynuyor gidene bay bay KUTSAL FORMA NASİP OLMAZ HERKEZE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 11:39
03

baksoy - kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ? abdulrahim gibi bir alternatifi var ? hangi kulüp ona bizim kulübün verdiği ücreti verecek yolu açık olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 11:39
01

Şuyayup KılıçT - Tabi hayel kırıklığı yaşar yöbetim sezon başı nerdeydi.Uzatıp sezon sonu satılsın bedava gitmektense be gelirse kardır.Burda tek suçlu yönetimdir ipleri futbolcuya vermiyecen sezon başı 10 kez yazdık malesef yerel medyamız uyarılarımızı iletmedi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 11:39