Novak Tamam Sıra Lestienne’de

Uzun zamandır Trabzonspor’un gündeminde olan Çek solbek Filip Novak ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Rubin Kazan’dan Lestienne için de Pertev Öngüner’e yetki veren bordo-mavililer bu transferi de bitirmek istiyor

Öncelikli olarak devre arasında ülkesine dönen Arjantinli Mas’ın yerine bir isim alabilmek için uzun zamandır arayış içinde olan Trabzonspor’un gündeminde olan 27 yaşındaki Çek sol bek Filip Novak’ın kulübü Midtjylland ile son pürüzlerin giderilerek anlaşmaya varıldığı belirtildi. Danimarka’da yayınlanan Bold gazetesinin haberine göre, Trabzonspor oyuncunun kulübüne 19 milyon kron (2 milyon 550 bin Euro) ödeyecek. Daha önce menajeri aracılığı ile Trabzonspor’a gelmek istediğini söyleyen ve bu transferin bir an önce bitirilmesini isteyen Novak’ın kulübüyle ilgili pürüzlerin giderilmesi ile de transferin tamamlandığı kaydedildi. Kariyeri boyunca toplam 271 maça çıkan Novak, 39 gol attı, 17 de asist yaptı. Sadece bir kez kırmızı kart gördü.

FİFA MENAJERİ OLUMLU RAPOR VERDİ

FİFA Menajeri Mithat Halis de Novak’ın iyi bir transfer olacağını söyledi. Halis, “Çek milli takımı forması giyiyor, eğer Trabzonspor alabilirse iyi bir transfer olabilir. İyi bir sol bek olarak katkı verecektir. İyi bir oyuncu ama takımı şampiyonluğa oynuyor ve bırakmak istemiyor bu sebeple almak zor olacak. Alırlarsa çok iyi olur bence Mas'tan daha iyi bir oyuncu, sol stoper ve sol bek oynayabilen bir oyuncu. Novak'ın fizik gücü Mariano'dan çok daha iyi diyebilirim. Novak, iyi bir sol bek oyuncusu ve isabetli ortalar yapabiliyor ve topa iyi vuruyor. Sakıb Aytaç'a göre Novak daha doğru bir transfer olacaktır çünkü stoper de oynayabiliyor. Bu sebeple takımı onu bırakmak istemiyor. Bana göre; Fenerbahçe'ye gelen Kadlec'e göre çok daha iyi bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

LESTİENNE İÇİN YETKİ VERİLDİ

Öte yandan Trabzonspor’un ilgilendiği Rubin Kazan’ın 25 yaşındaki kanat oyuncusu Maxime Lestienne transferi konusunda menajerlik işlerinin yürütülmesi için Pertev Öngüner’e yetki belgesi verildiği belirtildi. Oyuncu 2 gün önce yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan teklif aldığını doğrulayarak 1-2 hafta içerisinde karar vereceğini ifade etmişti. Bilindiği gibi Rıza Çalımbay da bu transfere onay vermişti.

17 Oca 2018 - 12:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Celil atasoy - Adam alınacaksa jaja alınmalı hem kanat hem orta saha hem forvet hem de jaja

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 12:57