Novak geliyor, Srnic bekliyor!

Trabzonspor’un transferdeki diğer hedefleri için de girişimler sürüyor

Bordo-mavililer, savunma için Midtjylland’den Çek oyuncu Novak’ın transferinde sona yaklaştı, Kızılyıldız’dan Srnic’in de Remy’de sıkıntı çıkılırsa işi bitirilecek

NOVAK BİTİYOR

Trabzon’da Novak ve Srnic teması. Bordo-mavililer, transferde Remy’i dışındaki hedefi Danimarka’nın Midtjylland’in Çek savunma oyuncusu Filip Novak’ın işini de gelecek hafta içerisinde bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Novak’ın hem sol bek hem de stoper mevkiinde oynayabilmesi transferi için büyük avantaj olarak görülürken, Trabzonspor’un 2 milyon Euro isteyen Danimarka ekibine 1 milyon Euro teklif ettiği ve anlaşma aşamasına geldiği ifade edildi.

CASTİLLO GİDERSE

Bordo-mavililerin Novak ile birlikte transfer gündeminin başında yer alan Kızılyıldız’ın başarılı kanat oyuncusu Slavoljub Srnic'in transferi Remy’in durumuna göre belli olacak. Bu sezon 30 maçta 8 gol 3 asist yapan 26 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması transferde avantaj olarak görülüyor. Castillo’nun satılması durumunda ise Trabzonspor’un Remy ile birlikte Srnic’i de kadrosuna katmayı amaçladığı da belirtiliyor.

14 Oca 2018 - 10:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TOR - "avantaj olarak görülüyor" biz hiç bu avantajı göremedik nedense

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 10:56