Novak böyle giderse!

Menajeri yüksek uçuyor… Trabzonspor geri adım atmıyor.

Trabzonspor’da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Novak ile yönetim anlaşmış, ancak menajerinin yüksek ücret talebi nedeniyle resmi imza atılmamıştı. Antalya kampında ve sonrasında Novak’ın menajeri ile görüşen yöneticiler, menajerin 3 milyon TL’lik talebine ise “700 bin TL’e menajerlik ücreti veririz. Bunun üzerine çıkamayız” cevabını vermişti.

Filip Novak’ın menajerinin “Öyleyse Fenerbahçe ile görüşeceğiz” resti sonrası yöneticiler iyice kızarken, Çek oyuncunun da “Menajerim ile anlaşın” diyerek krizde devreye girmemesi üzerine Trabzonspor beklemeye geçti. Eğer Novak ve menajeri tavırlarını değişmezse bu oyuncu sezon sonu Trabzon’a veda edebilir.

27 Oca 2020 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - reste rest yani novak bulunmaz hint kumaşımı da dünyaları talep ediyor ? bir de üstüne üstlük fb ' yi koz olarak kullanıyor ? anlaşmayın gitsin orada abdurrahim var seneye daha iyi olacak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:59
03

Orhan Tirgil - Ne Nowaklar geldi geçti hiç önemli değil bence son iki hafta yoktu gol yemetik geldi 2 ,0

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:59
02

tofa61 - veda zamanı gelmiş anlaşılan bu takım ne novaklar gördü yinede görür...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:59
01

Haluk Öztekin - yüksekten uçan oyuncuya haddini bildireceksin. bizimle anlaşmayanın kimin kucağına oturacağı bizi ilgilendirmez. güle güle.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 10:59