Nokta atışı yapacağız

Başkan Ağaoğlu, “Transferde önceliğimiz stoper, orta saha ve forvet” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kadrolarına 3 genç oyuncu ve doğrudan takıma katkı sağlayacak 4-5 nokta transfer yapacaklarını söyledi. Ağaoğlu transferde ihtiyaç duydukları mevkilerle ilgili olarak çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, “Ayrıca uzun zamandır takip ettiğimiz ve kadromuza dahil etmek istediğimiz genç oyuncular vardı. Bunlar 6-7 genç oyuncuydu, şu ana kadar 4'ünü kadromuza katarak transferlerini gerçekleştirdik. 2-3 hafta içerisinde 2 ya da 3 genç oyuncu daha ve kadroya direkt katkıda bulunabilecek 4-5 nokta transfer gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, hazırlık kampı başlangıcında tüm oyuncuları kadroya katarak, transfer sezonunu kapatmak istediklerini de söylerken, “Tabii ki hazırlık kampı devam ederken ihtiyaç olduğu ve bütçemiz de el verdiği takdirde belki 1 oyuncu daha transfer edebiliriz. Stoper, orta saha ve forvet. Öncelikli 4'lü. İleride ihtiyaç duyulursa ki ben genç oyuncularımızın o açığı kapatacağına inanıyorum açık olarak bir oyuncu transfer edebiliriz ama açık konusu şimdilik açık" diye konuştu.

Rodallega’nın alternatifi hazır

Rodallega'nın durumuyla ilgili de konuşan Ağaoğlu, "Kendisine bir teklif yaptık ve çok iyi bir teklif yaptığımızı düşünüyorum. Kararı eğer olumlu olursa zaten bir sıkıntı yok. Olumsuz olduğu takdirde Rodallega'nın yerine düşündüğümüz alternatif futbolcu da hazır. Alternatif futbolcuyu şimdilik Rodallega'nın kararına kadar beklemede tutuyoruz" dedi.

Ahmet Ağaoğlu, Rodallega’nın ülkesinde oynama beklentisi olduğunu ancak orada kendilerinin teklif ettiği rakamı bulamadığını da söylerken, “Türkiye'den de bir iki kulübün ilgisi vardı. Açıkçası Hugo'ya teklif ettiğimiz rakamı dahil şu anda karşılayabilecek bir kulüp olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Taviz vermeden yola devam

Ağaoğlu, 4-5 yıllık planlarında kulübün ekonomik ve sportif geleceği açısından taviz vermeden yollarına devam etmek istediklerini de belirtirken, “Genç oyuncuların transferi bu programımızın önemli bir parçası. Başarının sürdürülebilir olabilmesi için elinizdeki mevcut kadrodan oyuncular gönderdiğiniz zaman oyuncuların arkasının doldurulması lazım" ifadelerini kullandı.

CAS yolumuz açık

Ahmet Ağaoğlu, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleriyle ilgili olarak da “Onun için ne söylersek sadece duygu, düşünce ya da beklentimizi ifade etmiş oluruz. En geç önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyeceğiz. UEFA Disiplin Komitesi'nin vereceği karara bakacağız. Eğer oradan beklediğimiz sonuç çıkmazsa ondan sonra zaten CAS yolu açık. Şartları, imkanları sonuna kadar zorlayacağız” diye konuştu.

22 Haz 2019 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Malkoçoğlu - Kaleye Sehiç (Erzurumspor)

Stopere Campi

Stopere Ertugrul Ersoy

Ön libero Taylan Antalyalı

Kanat Tyler Boyd

Santrafor Eren Derdiyok

Alınmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 11:24