Nerden çıktı bu çocuk!

Ersun Yanal’ı mest etti

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Trabzonspor'a futbolcu üretmeye devam ediyor. Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir gibi oyuncuları vitrine sunan lisenin son ürünü 1998 doğumlu Abdurrahim Dursun oldu. MTK Budapeşte karşılaşmasında forma giyen ve gösterdiği performans ile teknik direktör Ersun Yanal'ın bir kez daha gözüne girmeyi başaran 18 yaşındaki sol bek, güçlü fiziği ve temposu ile dikkat çekti. Genç oyuncu performansı ile bu sezon zaman zaman forma şansı bulabileceğinin sinyalini verdi.

19 Tem 2017 - 14:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Mehmet - Kusura bakmayında nasıl gazetecilik bu böyle 15 temmuz lisesimi Trabzonspor altyapısımı üretiyor ayıp ayıp lisenin beden öğretmeni altyapıdaki tüm futbolcuların menejeri acaba sizde ortakmışsınız biraz emeğe saygı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 14:29
01

mulla balaban - Madenin üzerinde oturan bir şehir ama bu madeni kullanamayan bir takım iyi bir yapayım beddua inşaAllah uefa transfer yasağı uygularda bu madenler keşfedilir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 14:29