Ne yaptın YUSUF!

Trabzonspor altyapısının iki ürünü olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün Antalyaspor maçındaki bu görüntüsü kameralara takılmıştı. İki oyuncu verkaç...

Trabzonspor altyapısının iki ürünü olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün Antalyaspor maçındaki bu görüntüsü kameralara takılmıştı. İki oyuncu verkaçlarla ceza sahasına kadar girmiş, ancak Abdülkadir’in gollük pasını Yusuf Yazıcı değerlendirememişti. İşte bu pozisyonun ardından adeta yıkılan Yusuf’u teselli edip ayağa kaldıran isim Abdülkadir oldu. Yusuf’u yerden kaldıran genç Abdülkadir, “Ne yaptın Yusuf? Bugün bir gol atmayacak mısın?” diyerek arkadaşına takıldı. Yusuf’ ise Abrülkadir’e, “Bu kadar şanssızlık olur mu?” diyerek yanıt verdi.

06 Ara 2017 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.