Ne Yaptın Rıza Hoca?

Özellikle tercihleri ve oyuna geç müdahalesi nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını kazanarak ayağa kalk...

Özellikle tercihleri ve oyuna geç müdahalesi nedeniyle eleştirilen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını kazanarak ayağa kalkmak istiyor

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Karabükspor ile berabere kalan, 2018’e Ziraat Türkiye Kupası’na veda ederek başlayan Trabzonspor, Konyaspor deplasmanında da sahadan beraberlikle ayrılınca Teknik Direktör Rıza Çalımbay hedef tahtasına oturdu. Kupada oynanan 2 maçta da rakibini çözmekte sıkıntı yaşayan Çalımbaylı Trabzonspor, lig maçında da aynı görüntüyü ortaya koyunca spor camiasından da eleştiriler başladı.

Karşılaşma sonrasında “Kazanmak için her şeyi yaptık. Ancak 10 kişiye karşı oynamak her zaman kolay değil…” açıklamasında bulunan Çalımbay, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını kazanıp yollarına devam edeceklerini söyledi. Trabzonspor’un efsane oyuncularından İskender Günen ise Konyaspor maçını “Yanlışlarla dolu bir maç” olarak yorumladı. 10 kişi kalan Konya karşısında bir hamle yapmanın kaçınılmaz olduğunu söyleyen Günen, “Okay ve Onazi ikilisinden biri dışarı alınıp Burak ile Rodallega ikilisi birlikte kullanılmalıydı” dedi.

Günen, Rodallega hamlesinin yapılmasının ardından N’Doye ve Yusuf ikilisinin forvet arkasında birlikte oynaması gerektiğini de belirtirken, “Bu hamleler yapılsaydı daha farklı ve ofansif anlamda daha etkin bir takım oluşurdu” dedi. Günen, Trabzonspor’un maçın ikinci yarısına da değişiklikle başlaması gerektiğin altını çizerken, “Bunun düşünülmemesi ayrı bir sorun. Ayrıca 10 kişi kalan rakibe karşı Yusuf'un dışarı alınıp Sosa'nın oyuna sürülmesi de yanlış bir tercih” dedi.

Trabzonspor’da spor otoritelerinin ortak görüşü Çalımbay’ın yanlış tercihlerinin Konya maçının önüne geçtiği yönünde olurken, yeniden ayağa kalkmak için Fenerbahçe maçı da bir fırsat olarak görülüyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, kendilerini 16 kritik maçın beklediğini belirtirip, “Özellikle evimizde oynayacağımız Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

23 Oca 2018 - 12:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Cevdet - anlamadigim , senelerce onu bunu alarak basari beklemek .... ne kadar dogru.. öneri: 96 kadrosundan al iki hoca , iki veya üc sen sabir ile bekle.. bak basari nasil geliyor..siz yarin yine senol günesi istersiniz.. temel fikrasi gibisiniz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 12:44